Rådhus Caféen i Varde

Rådhus Caféen i Varde.
Her kan Du finde noget godt at spise

Rådhus Caféen ligger ca. 0.38 kilometer fra centrum af Varde kommune

Adresse til Rådhus Caféen

Gade: Torvet 3
Postnummer: 6800
By: Varde
Telefon: 75225668

Her finder du et kort og brugernes bedømmelser af Rådhus Caféen

VN:F [1.9.9_1125]
Rating: 4.5/10 (25 votes cast)
VN:F [1.9.9_1125]
Rating: -1 (from 15 votes)
Rådhus Caféen i Varde, 4.5 out of 10 based on 25 ratings

Dette indlæg blev udgivet i Varde. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Rådhus Caféen i Varde

 1. Familien skriver:

  Besøgte Rådhuscaféen som et selskab på godt 40 personer og fik buffet. Omgivelser, mad og betjening var i første omgang ok, men det gik hurtigt nedad for at ende som en rigtig dårlig oplevelse.
  Da vi nåede til hovedretten var der hurtigt for lidt mad og til desserten var der end ikke is-kugler til at hele selskabet kunne få én omgang. Resten var ‘softice’ som i følge personalet var smeltet udgave af den samme is. Hindbærtærten var tilsyneladende lavet på tærtebund til alm. tærte og altså ikke til dessert.
  Der kunne købes drikkevarer individuelt og derudover var der vand på bordene (25 grader ude). Omkring hovedretten måtte der ikke komme mere vand ind, da der skulle sælges flere drikkevarer (alle havde købt 1. omgang så det var ikke fordi der udelukkende blev drukket vand).
  Da det var betalingstid gik det helt galt, vi skulle betale individuelt og udover det tog en rum tid for at komme rundt, blev vi beskyldt for at hævde vi havde flere børn med end først aftalt. Altså, at vi dermed kun betalte halv pris for flere gæster end antaget. Intet havde ændret sig siden vores bestilling, men som det blev udtrykt ‘skulle de jo tjene penge’ … Det er vi helt med på, men det giver ingen mening at blive mistænkeliggjort og anklaget for at lyve.
  Hermed vores garanti til stedet, I får ikke flere problemer med os, vi sætter aldrig mere vores ben på Rådhuscaféen i Varde…

  VA:F [1.9.9_1125]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
  VA:F [1.9.9_1125]
  Rating: 0 (from 4 votes)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>